Cezario salotų laiveliai su traškia vištiena ir šonine

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Cezario salotų laiveliai su traškia vištiena ir šonine



    4 asm.

    Gaminimas 20 min.


    Reikia:

    • 400 g mini romaninių salotų

    • 100 g raudonojo svogūno

    • 20 g ančiuvių

    • 200 g vištienos filė

    • 50 g kietojo sūrio

    • 100 g šoninės

    • 200 g vyšninių pomidoriukų

    • 100 g Cezario padažo

    • druskos, pipirų

    1. Romanines salotas perpjaukite pusiau ir išimkite kotą bei kelis vidinius lapus.

    2. Vištieną bei šoninę susmulkinkite ir kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol gerai paskrus, pagardinkite druska ir pipirais, baigiant kepti sudėkite ančiuvius.

    3. Pomidorus supjaustykite į keturias dalis, o svogūną – smulkiais šiaudeliais.

    4. Lėkštėje serviruokite salotas, į vidų dėkite sumaišytą Cezario padažą su svogūnais, pomidorais ir keptu vištienos bei šonines mišiniu. Užtarkuokite kietojo sūrio.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg