Burokėlių sriuba su triušiena

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Burokėlių sriuba su triušiena



    4 asm.

    Gaminimas 1 val. 30 min.


    Reikia:

    • 500 g KITCHEN ME karštai rūkyto triušio kaulų

    • 1 svogūno

    • 1 morkos

    • Nedidelio gabaliuko saliero

    • 2 vid. dydžio keptų burokėlių

    • 5–6 džiovintų slyvų

    • 100 g žaliųjų arba juodųjų lęšių

    • 1 šaukšto Provanso žolelių

    • 2 šaukštų aliejaus

    • Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų

    1. KITCHEN ME karštai rūkyto triušio kaulus užpilkite vandeniu ir virkite apie 30 min.

    2. Smulkiai supjaustykite prieskonines daržoves ir pakepinkite jas aliejuje. Sukrėskite jas į verdantį sultinį. Taip pat sudėkite lęšius, džiovintas slyvas ir virkite, kol išvirs lęšiai.

    3. Sudėkite Provanso žoleles, šviežiai grūstų juodųjų pipirų. Jei reikia paskaninkite druska. Leiskite pavirti 3–4 min.

    4. Burokėlius supjaustykite plonais šiaudeliais, sudėkite į sriubą ir virkite dar 5–7 min

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg