Burokėlių pica
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Burokėlių pica



4 asm.

Gaminimas 20 min.

Kepimas 15-20 min.

Orkaitės t-ra 230 °C

Zzz 30 min.


Reikia:

  • 500 g miltų

  • 250 ml šviežiai spaustų burokėlių sulčių

  • 100 g nuspaustų tarkuotų šviežių burokėlių

  • 1 pakelio sausų mielių

  • 1 šaukštelio druskos

  • 1 šaukštelio cukraus

  • 50 g majonezo

  • 100 g ožkų sūrio

  • 2 kriaušių

  • Saujos skrudintų graikinių riešutų

  • 1 skiltelės česnako

  • Saujos gražgarsčių

1. Mieles sumaišykite su miltais, burokėlių sultimis, tarkuotais burokėliais, druska bei cukrumi ir užminkykite tešlą. Tešla turi būti minkšta, truputį lipni. Palikite tešlą kilti maždaug 30 min.

2. Įkaitinkite orkaitę iki 230 °C. Geriausiai, jei naudosite specialiai picai skirtą programą.

3. Suformuokite picų papločius. Sudėkite tešlą į miltais pabarstytą kepimo skardą.

4. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 15–20 min.

5. Išimkite iškepusius papločius.

6. Ožkų sūrį sumaišykite su smulkinta česnako skiltele ir majonezu. Šiuo padažu patepkite dar šiltą picos pagrindą. Ant viršaus sudėliokite kriaušių riekeles, smulkintus skrudintus riešutus ir gausiai užberkite gražgarsčių.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg