Burokėlių ir ananasų šerbetas
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Burokėlių ir ananasų šerbetas


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

5-6 asm.

Gaminimas 20 min.

Zzz 6 val.


Reikia:

  • 200 g burokėlių

  • 250 ml vandens

  • 50 ml citrinų sulčių

  • 1 sveiko gvazdikėlio

  • 50 g medaus

  • 30 ml džino

  • 1 šaukšto citrinos žievelės geltonojo sluoksnio

  • Žiupsnelio maltų gvazdikėlių

  • 200 g nuvalyto ir supjaustyto ananaso

1. Burokėlius supjaustykite kubeliais, užpilkite vandeniu ir citrinų sultimis, įdėkite gvazdikėlį ir virkite 10 min.

2. Ataušinkite ir sumaišykite su likusiais produktais. Susmulkinkite smulkintuvu, jei masė per tiršta – galite įpilti nuoviro, kuriame virė burokėliai.

3. Gautą masę supilkite į metalinį indą ir maždaug 4 val. dėkite į šaldiklį.

4. Kas valandą išimkite iš šaldiklio ir permaišykite masę šakute.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg