Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Burnoje tirpstančių azijietiškų blynelių su kokosų pienu ir mangu receptas

Yra patiekalų, apie kuriuos vos pagalvojus burnoje renkasi seilės, o atmintyje rikiuojasi skaniausi prisiminimai. Burnoje tirpstantys blyneliai garantuotai primins atostogas. Atostogaukite – receptas toks lengvas ir greitas, kad nė nepajusite, kaip prigaminsite visai šeimai. Skanaus!

azijietiški blyneliai su kokosų pienu ir mangais, Alfo Ivanausko receptas

4 porcijoms


Azijietiškiems blyneliams reikia:

  • 400 ml kokosų pieno

  • 4 šaukštų aliejaus

  • 2 šaukštų cukraus

  • 1 stiklinės miltų

  • ½ mango

  • žiupsnelio kepimo miltelių

  • šaukšto cukraus pudros

  • druskos


1. Iš pieno, cukraus, druskos, miltų, kepimo miltelių ir trupučio aliejaus užmaišykite grietinės tirštumo tešlą.

2. Į tešlą sudėkite mango gabalėlius. Permaišykite.

3. Iš gautos tešlos keptuvėje įkaitintame aliejuje iškepkite norimo dydžio blynelius.

4. Iškeptus blynelius apsijokite cukraus pudra.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI