Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą
Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą

Bulvių virtinukai su Bolonijos padažu makaronams


Reikia:

  • 400 g virtinukų

  • 250 g lieso faršo

  • 200 g Bolonijos padažo FELIX BOLOGNESE makaronams

  • 3 šaukštai alyvuogių aliejaus

  • Druskos

  • 30–40 g tarkuoto kietojo sūrio

  • Bulvių virtinukams:

  • 400 g virtų miltingų bulvių

  • 100 g miltų

  • 30 g trinto Parmezano sūrio

  • Druskos


1. Keptuvėje pakaitinkite 1 šauktą aliejaus ir apkepkite faršą. Supilkite Bolonijos padažą FELIX BOLOGNESE makaronams, išmaišykite ir pašildykite.

2. Išvirkite virtinukus pasūdytame vandenyje su šaukštu aliejaus.

3. Virtinukus sumaišykite su likusiu alyvuogių aliejumi, sudėkite į kepimo indą ir užpilkite ant viršaus padažo. Kepkite įkaitintoje iki 180 °C orkaitėje 10 minučių.