Bulvių apkepas su rūkyta žuvimi

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Bulvių apkepas su rūkyta žuvimi



    4 asm.

    Gaminimas 20 min.

    Kepimas 20 min.

    Orkaitės t-ra 180 °C


    Reikia:

    • 500 g grūstų bulvių

    • 100 ml pieno

    • 100 g tarkuoto kietojo sūrio

    • 400 g karštai rūkytos žuvies (gaminome su lašiša)

    • Sviesto (formai patepti)

    • 200 ml jogurto

    • 100 ml plakamosios grietinėlės

    • 2 kiaušinių

    • Žiupsnelio tarkuotos citrinų žievelės

    • Žiupsnelio druskos

    • Žiupsnelio citrinpipirių

    • Ryšelio krapų

    1. Formą apkepui gausiai patepkite sviestu.

    2. Bulves sumaišykite su pienu, sūriu ir vienu kiaušiniu, bet neplakite. Sudėkite į formą, išlyginkite.

    3. Ant viršaus sudėkite žuvies gabaliukus.

    4. Sumaišykite jogurtą, grietinėlę ir kiaušinį. Taip pat įmaišykite tarkuotą citrinų žievelę, druską, citrinpipirius, galite šiek tiek pasmulkinti krapų.

    5. Kepkite 20 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Patiekite gausiai užbėrę krapų.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg