Aš Ikona pokalbių šou naujas sezonas vmg online

Naujienlaiškis

Pirštelius aplaižysite: bulvių apkepas su lašiša


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.


Reikia:

  • 500 g grūstų bulvių

  • 100 ml pieno

  • 100 g tarkuoto kietojo sūrio

  • 400 g šaltai rūkytos lašišos filė SANTA BREMOR

  • sviesto (formai patepti)

  • 200 ml jogurto

  • 100 ml plakamosios grietinėlės

  • 2 kiaušinių

  • žiupsnelio tarkuotos citrinos žievelės

  • žiupsnelio druskos

  • žiupsnelio citrinpipirių

  • ryšelio krapų

  1. Formą apkepui gausiai patepkite sviestu.

  2. Bulves sumaišykite su pienu, sūriu ir vienu kiaušiniu, bet neplakite. Sudėkite į formą, išlyginkite.

  3. Ant viršaus sudėkite žuvies gabaliukus.

  4. Sumaišykite jogurtą, grietinėlę ir kiaušinį. Taip pat įmaišykite tarkuotą citrinų žievelę, druską, citrinpipirius, galite šiek tiek pasmulkinti krapų.

  5. Kepkite 20 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Patiekite gausiai užbėrę krapų.


Skanaus!


ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg