AŠ Ikona vmgonline

Brutalus „Tomahawk" kepsnys


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

2–3 asm.

Gaminimas 10 min.

Zzz 30 min.

Kepimas 30 min.


Reikia:

  • 1 KITCHEN ME sausai brandintos jautienos kepsnio „Tomahawk“

  • Baltojo ridiko (patiekti)

  • Žaliojo chimichurri (patiekti)

  • Marinatui:

  • 4 skiltelių smulkinto česnako

  • 2 žaliųjų citrinų sulčių

  • 1 šaukštelio tarkuotos žaliųjų citrinų žievelės

  • 1 šaukštelio aitriosios paprikos

  • 4 šaukštų sojų padažo

  • 2 šaukštų aliejaus

1. Sumaišykite visus produktu marinatui, aptepkite KITCHEN ME sausai brandintos jautienos kepsnį „Tomahawk“ ir palikite bent 30 min.

2. Įkaitinkite grilinę keptuvę. Kepsnį nuvalykite nuo marinato likučių, kad nedegtų, pašlakstykite aliejumi ir dėkite ant grilinės keptuvės. Kepkite po 10 min. iš kiekvienos pusės. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C, baikite kepti kepsnį orkaitėje – dar 7–10 min.

3. Iškeptą kepsnį pabarstykite stambia druska ir patiekite su baltojo ridiko griežinėliais ir žaliuoju chimichurri padažu. Taip pat galite patiekti ir kitą mėgstamą garnyrą.

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg