Brusketos su lašišos tartaru ir pievagrybiais
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Brusketos su lašišos tartaru ir pievagrybiais



4 vnt.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 1 mini prancūziško batono

  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • 4 pievagrybių

  • 150 g lašišos

  • 30 g rūkytos lašišos

  • 2 džiovintų pomidorų

  • žiupsnelio šviežių kalendrų

  • druskos, pipirų

1. Batoną perpjaukite išilgai į keturias dalis. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir paskrudinkite orkaitėje. Atvėsinkite. 2. Smulkiai sukapokite džiovintus pomidorus, šviežią ir rūkytą lašišą. Pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite. 3. Ant skrudinto batono uždėkite lašišos tartaru. Ant viršaus dėkite plonais griežinėliais pjaustytus pievagrybius, pagardinkite druska, pipirais ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Palaikykite 10 min., papuoškite kalendromis ir patiekite.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg