Brokolių pado pica

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Brokolių pado pica



    1-2 asm.

    Gaminimas 15 min.

    Kepimas 15 min.

    Orkaitės t-ra 200 °C


    Reikia:

    1. 1 brokolio 100 g tarkuoto fermentinio sūrio 2 kiaušinių 1 šaukšto kanapių sėklų druskos, juodųjų pipirų 50 g naminio pomidorų padažo 100 g čoriso dešros 120 g mocarelos 50 g dž. abrikosų kelių marinuotų keptų paprikų 50 g gražgarsčių šlakelio alyvuogių aliejaus šaukšto kedrinių pinijų

    1. Į maisto smulkintuvą sudėkite brokolio žiedynus ir susmulkinkite. Įmuškite kiaušinius, suberkite sūrį ir kanapių sėklas.

    2, Įberkite druskos, pipirų ir dar kartą permaišykite.

    3. Paruoštą masę paskirstykite ant kepimo popieriumi išklotos formos.

    4. Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 10 min.

    5. Supjaustykite dešrą, marinuotas paprikas ir abrikosus.

    6.Picos padą apšlakstykite alyvuogių aliejumi, aptepkite pomidorų padažu.

    7. Išdėliokite plėšytą mocarelos sūrį, čoriso dešrą, paprikas ir abrikosus.

    8. Kepkite dar apie 5 min.

    9. Apibarstykite gražgarstėmis, kedrinėmis pinijomis ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg