AŠ Ikona vmgonline

Braziliškas morkų pyragas



6-8 asm.

Gaminimas 15 min.

Kepimas 45-50 min.

Orkaitės t-ra 180 °C


Reikia:

  • 250 g tarkuotų morkų

  • 4 kiaušinių

  • 150 g aliejaus

  • 150 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus

  • 250 g miltų

  • 2 šaukštelių kepimo miltelių

  • 2 šaukštų DANSUKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile

  • 200 g juodojo šokolado + 30 ml aliejaus

1. Paruoškite apvalią 22–24 cm skersmens formą. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C.

2. Morkas, kiaušinius, aliejų, DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų, miltus, kepimo miltelius ir DANSUKKER vanilinį cukrų su natūralia vanile sudėkite į trintuvo indą ir sutrinkite iki vientisos masės.

3. Sutarkuokite 100 g šokolado ir suberkite jį į tešlą, išmaišykite. Tešlą supilkite į formą ir kepkite apie 45–50 min. Ar iškepęs keksas, patikrinkite mediniu iešmeliu. Ataušinkite keksą ant grotelių, viršų apliekite tirpintu šokoladu su aliejumi.

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg