Braškių uogienė su kiviais, balzaminiu actu ir pipirais
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Braškių uogienė su kiviais, balzaminiu actu ir pipirais


Reikia:

  • 400 g braškių

  • 3 didelių kivių

  • 70 g „Dansukker“ cukraus uogienėms

  • 1 saujos rožinių pipirų

  • 1 šaukšto balzaminio acto


1. Supjaustykite braškes, nulupkite kivius ir supjaustykite juos griežinėliais.

2. Vaisius su cukrumi ir pipirais pakaitinkite 5 minutes, įpilkite šaukštą balzaminio acto ir išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg