Bolivinių balandų ir vištienos salotos
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Bolivinių balandų ir vištienos salotos


Reikia:

  • 250 g KEKAVA viščiukų filė

  • Druskos

  • Šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  • 30 ml TERRA CRETA aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus

  • 1 šaukšto garstyčių

  • 1 šaukšto medaus

  • 1 citrinos sulčių

  • 150 g tarkuotų morkų

  • 150 g tarkuotų agurkų

  • 80 g virtų bolivinių balandų

  • Saujelės sūdytų pistacijų

  • Saujelės mėtų lapelių

  • 1 šaukšto MALSENA viso grūdo speltų miltų


KEKAVA viščiukų filė pabarstykite druska, pipirais, plėšytas rozmarinų lapeliais, apvoliokite MALSENA viso grūdo speltų miltuose. Dėkite į skardelę ir šaukite į įkaitintą iki 180 °C orkaitę. Kepkite apie 35 min. Supjaustykite riekelėmis.Padažui sumaišykite TERRA CRETA aukščiausios rūšies alyvuogių aliejų, garstyčias, citrinų sultis ir medų. Įberkite druskos.Romėniškas salotas supjaustykite.Stiklainėlyje arba kitokiame inde sluoksniuokite salotas, daržoves, vištieną, bolivines balandas. Užpilkite padažo, ant viršaus užberkite pistacijų, mėtų lapelių.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg