Belgiškos bulvytės

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Belgiškos bulvytės



    4 asm.

    Gaminimas 5 min.

    Kepimas 10 min.

    Orkaitės t-ra 190 °C


    Reikia:

    • 1 kilogramo nedidelių bulvių (luptų arba neluptų, pjaustytų)

    • 3 česnako skiltelių

    • šiek tiek rozmarino

    • tarkuotos apelsino žievelės

    • 1 šaukštelio kumino

    • 4-5 šaukštų alyvuogių aliejaus

    • 2-3 arbatinių šaukštelių ančių taukų

    • druskos, juodųjų pipirų

    1. Česnako skilteles, rozmariną, kuminą, apelsino žievelę, ančių taukus ir alyvuogių aliejų supilkite į trintuvę ir sutrinkite iki vientisos masės.

    2. Pjaustytas bulves sudėkite į indą, pabarstykite druska bei juodaisiais pipirais.

    3. Ant bulvių pilkite padažą ir rankomis arba šaukštų išmaišykite.

    4. Bulves dėkite į kepimo skardą, kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 minučių.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg