Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Batatai, kepti folijoje, su pupelėmis ir špinatais



4 asm.

Gaminimas 1 val. 20 min.


Reikia:

  • 4 batatų (po 300–400 g)

  • 1 skardinės Raudonųjų pupelių HEINZ

  • 150 g špinatų

  • 2 skiltelių česnako

  • 1 nedidelio saldžiojo svogūno

  • 1–2 šakelių čiobrelio

  • Žiupsnelio druskos

  • Aliejaus (kepti)

1. Supjaustykite svogūną ir susmulkinkite česnaką. Pakepinkite daržoves keptuvėje su aliejumi, kol svogūnai taps permatomi ir suminkštės.

2. Suberkite raudonąsias pupeles HEINZ, sudėkite čiobrelį ir pakaitinkite, kol pupelės sušils. Tuomet suberkite špinatus, pamaišykite ir kepkite, kol jie nuvys. Pasūdykite.

3. Išimkite čiobrelį. Pupeles ir špinatus atidėkite arba sudėkite į atskirą indelį.

4. Batatus gerai nuplaukite, šlapius suvyniokite į aliuminio foliją. Sudėkite į žarijas ir kepkite, kol taps minkšti.

5. Išvyniokite, įpjaukite, pabarstykite druska ir įdėkite pupelių bei špinatų įdaro.

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg