Banguotas keksas

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Banguotas keksas


    Reikia:

    • 100 g juodojo šokolado (į vidų)

    • 100 g juodojo šokolado (aplieti keksą)

    • 150 g sviesto

    • 1 nugriebto šaukšto meduolių prieskonių

    • 150 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

    • 3 kiaušinių

    • 150 g MALSENA miltų „Self Rising“

    • 75 g MALSENA kvietinių miltų

    • 1 šaukštelio kepimo miltelių

    • Žiupsnelio druskos


    1. Formą (20x11 cm) išklokite kepimo popieriumi.

    2. 100 g šokolado ištirpinkite su 10–15 g sviesto.

    3. Likusį minkštą sviestą išplakite su cukrumi, pamažu įmuškite kiaušinius ir viską sumaišykite.

    4. Birius produktus persijokite ir viską sumaišykite.

    5. Kiaušinių-sviesto masę ir miltų mišinį maišykite, kol susijungs.

    6. 1/4 tešlos dėkite į formą ir išlyginkite. Patepkite dalimi šokolado, ant viršaus dėkite tešlą ir taip kartokite, kol bus 4 sluoksniai tešlos ir 3 šokolado.

    7. Kepkite apie valandą iki 175 °C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek paaušinkite formoje, po to – ant grotelių.

    8. Viršų apliekite ištirpintu šokoladu su sviestu.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg