Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Balta naminė mišrainė


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

4 asm.

Gaminimas 40 min.


  • 4 vid. dydžio bulvių (virti su lupenomis)

  • 6 vid. dydžio morkų

  • 2/3 ilgavaisio agurko

  • 200 ml konservuotų žirnelių

  • 100 ml majonezo

  • Druskos, juodųjų pipirų


  1. Pirmiausia išvirkite morkas ir bulves. Jas virkite neluptas, tiesiog švariai nuplautas.

  2. Daržovėms išvirus, vandenį nupilkite ir daržoves ataušinkite atvirame puode, sausai. Atvėsusias daržoves nulupkite.

  3. Morkas, bulves ir agurkus supjaustykite kubeliais ir sudėkite į dubenį.

  4. Suberkite nusunktus žirnelius.

  5. Pagal skonį įdėkite druskos ir juodųjų pipirų bei majonezo.

  6. Viską gerai išmaišykite.


Mišrainės paslaptis: morkų įdėkite daugiau, kad mišrainei suteiktų saldumo.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg