Baltųjų ridikų sriuba su pievagrybiais ir kedro riešutais
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Baltųjų ridikų sriuba su pievagrybiais ir kedro riešutais


Reikia:

  • 200 g pievagrybių

  • 400 g baltųjų ridikų

  • 1 l kefyro

  • 100 g špinatų

  • saujos kedro riešutų

  • saujos česnakų daigų

  • šaukštelio cukraus

  • pipirų, druskos

  • aliejaus


1. Supjaustykite pievagrybius ir pakepinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus.

2. Kepintus grybus maisto smulkintuvu susmulkinkite su baltaisiais ridikais, kefyru, šaukšteliu cukraus, druska ir pipirais.

3. Lėkštėse išdėliokite špinatus, kedro riešutus, česnakų daigus ir užpilkite kefyro mišiniu.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg