Bajoriška lietuviška virtuvė su prancūziška nata: cepelinų čia nėra ir nereikia

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Bajoriška lietuviška virtuvė su prancūziška nata: cepelinų čia nėra ir nereikia

    Manote, kad autentiška ir prieš kelis šimtmečius klestėjusi virtuvė yra nuobodi? Jei taip, tuomet turėtumėte apsilankyti restorane MYKOLO 4, kurio tikslas tai paneigti. Vilniaus senamiesčio širdyje įsikūrusį restoraną galima vadinti lietuviškų patiekalų restoranu, bet tai nereiškia, kad čia susidursite su riebiu, bulviniu ir padažuose paskendusiu maistu.

    Valerijos Stonytės nuotr.


    Faktas tas, kad Lietuvos bajorų asmeniniais šefais dažnu atveju dirbdavo prancūzai, kurie tikrai nesibodėjo prabangos ir importinių produktų. Tokią kulinarijos istoriją pasakoti pasirinko ir šis restoranas. Lietuviškas maistas dar niekada nebuvo toks nenuspėjamas ir modernus.

    Valerijos Stonytės nuotr.


    Valerijos Stonytės nuotr.



    Knygą „99 Places of Taste in the Baltics“ galite įsigyti ČIA.

    #mykolo4 #lietuviškavirtuvė #bajorųvirtuvė #restoranas #geriausiLietuvosrestoranai #restoranai #99placesoftasteintheBaltics

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg