Avokadų tartaras su batatais

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Avokadų tartaras su batatais



    2-3 asm.

    Gaminimas 15 min.


    Reikia:

    • 2 didelių batatų

    • 2–3 avokadų

    • 1/2 stiklinės saulėje džiovintų pomidorų

    • kelių šaukštų moliūgų sėklų

    • 1 citrinos sulčių

    • česnakinių laiškų

    • druskos, pipirų

    1. Batatus nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Pakepinkite keptuvėje su žiupsneliu druskos, pipirų ir šlakeliu aliejaus.

    2. Nulupkite, smulkiais kubeliais supjaustykite avokadus ir sumaišykite su kapotais česnakiniais laiškais bei šlakeliu citrinos sulčių.

    3. Saulėje džiovintus pomidorus sukapokite ir sumaišykite su moliūgų sėklomis.

    4. Naudodami formelę arba pasirinkę nedidelius dubenėlius, sluoksniuokite tartarą. Dėkite sluoksnį avokadų, lengvai paspauskite, ant viršaus dėkite sluoksnį kepintų batatų, lengvai paspauskite ir užbaikite saulėje džiovintų pomidorų sluoksniu.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg