Avižinių dribsnių ir lapinių kopūstų sriuba

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Avižinių dribsnių ir lapinių kopūstų sriuba




    Reikia:

    • 1/2 svogūno

    • 1 skiltelės česnako

    • 1 morkos

    • 1 šaukšto aliejaus

    • 120 ml avižinių dribsnių (ne momentinių)

    • 2-3 bulvių

    • 1,5l vandens (arba sultinio)

    • 2-3 lapinių kopūstų lapų

    • žiubsnelio jūrų druskos



    1. Svogūną, morką ir česnako skiltelę smulkiai supjaustykite. Puode storu dugnu įkaitinkite aliejų, pakepinkite svogūną, morką ir česnaką.

    2. Nuo lapinių kopūstų pašalinkite kietąsias dalis. Likusias kopūstų dalis supjaustykite gana smulkiai.

    3. Bulves įpjaukite ir sulaužykite, įsmeigę į jas peilį. Į puodą su svogūnais įpilkite vandens, užvirinkite, suberkite bulves ir lapinius kopūstus. Virkite, kol suminkštės.

    4. Suberkite avižinius dribsnius ir užvirinkite, virkite 5–6 min. Pasūdykite. Leiskite sriubai pastovėti 5–10 min.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg