Avižinė varškės duonelė

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Avižinė varškės duonelė


    Reikia:

    • 140 g miltų

    • 2 šaukštelių kepimo miltelių

    • Žiupsnelio druskos

    • 100 g avižinių dribsnių

    • 3 sunokusių ir sutrintų į tyrę bananų

    • 200 g varškės

    • 50 ml aliejaus

    • 2 kiaušinių

    • Ananasų cukruočių


    1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Keksinę formą (20x10 cm) išklokite kepimo popieriumi.

    2. Viename dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus, kitame išplakite kartu likusius, išskyrus cukruočius. Sumaišykite viską kartu, pabaigoje sudėkite cukruočius. Tešlą sukrėskite į formą ir kepkite apie 45–50 min. Ar keksas iškepęs, tikrinkite mediniu iešmeliu.

    3. Didžiausi smaližiai gali šį keksą valgyti netgi su saldintu sutirštintu pienu.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg