Augalinio maisto restorane „Alive“ pristatytas naujas šiltojo sezono meniu
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Augalinio maisto restorane „Alive“ pristatytas naujas šiltojo sezono meniu

Trečiadienio popietę „Alive“ komanda žalio maisto mylėtojus pakvietė į tikras pavasario vaišes. Šiltasis sezonas juk visiems asocijuojasi su gaiva, ryškiomis spalvomis ir gardumynais tiesiai iš daržo, būtent tai „Alive“ virtuvės šefas Paulius Janušas ir pateikė ant stalo. Nors šefui pačioje darbo tokio tipo restorane pradžioje buvo sudėtinga ir daugelį dalykų, kuriuos jis ilgą laiką žinojo apie maistą, teko mokytis iš naujo, dabar šefas akivaizdžiai atrado save ir netgi virtuvėje girdėjo nenutylančius „oi, kaip skanu!“ šūksnius.

Šefas Paulius Janušas trumpai pristato naująjį meniu (Valerijos Stonytės nuotr.)


Na, o šūkauti tikrai buvo ko, mat 1) net ir mėsą bei gyvulinės kilmės produktus paprastai valgantys svečiai galėjo pasijusti kaip namie; 2) aštuonių patiekalų degustacija buvo soti, tačiau augalinis maistas skrandžio taip stipriai neapkrovė ir vietos buvo atrasta netgi dviem desertams. „Alive“ komanda jau laukia svečių, pasiruošusių pavasario gaivai!

UŽKANDŽIAI

Grybų paštetas su trumais, skrebučiais bei kaparėlių ir karnišonų su alyvuogėmis tartaru.

Grybų paštetas (Valerijos Stonytės nuotr.)


Daržovių sodas su ridikėliais, cukinijomis, mini morkytėmis, burokėliais bei džiovintų daržovių pabarstukais.

Daržovių sodas (Valerijos Stonytės nuotr.)


SRIUBOS

Rabarbarų gaspačas.

Rabarbarų gaspačas (Valerijos Stonytės nuotr.)


Tom kha su grybais, kukurūzais, grikių makaronais ir „tempe“.

„Tom kha“ (Valerijos Stonytės nuotr.)


PAGRINDINIAI PATIEKALAI

Rūkytas „portobello“ su trigubo skrudinimo bulvytėmis, luptos paprikos suktinuku, įdarytu bolivinėmis balandomis.

Rūkytas portobelo (Valerijos Stonytės nuotr.)


Ravioliai su špinatais, džiovintais pomidorais ir tofu baltojo vyno padaže, pagardintame marinuotais pankoliais.

Ravioliai su špinatais (Valerijos Stonytės nuotr.)


DESERTAI

Šokolado rutulys su ličiais, šokoladiniais putėsiais, špinatų biskvitu ir aviečių ledais.

Šokolado rutulys (Valerijos Stonytės nuotr.)


Rabarbarų desertas su mangų ledais, marinuotų rabarbarų gabalėliais ir kokosų tyrės padažu.

Rabarbarų desertas (Valerijos Stonytės nuotr.)


Restoranas „Alive“: Gedimino pr. 31 „Facebook“ paskyra ČIA

#augalinismaistas #veganai #degustacija #veganiškasmaistas #augalinėmityba #veganams #alive #vegetarams #vegfest #vegetarai

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg