Atviras pyragas su kremu ir uogomis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Atviras pyragas su kremu ir uogomis



    6-8 asm.

    Gaminimas 30 min.

    Kepimas 35 min.

    Reikia:

    • 120 g šalto sviesto

    • 120 g miltų

    • 30 g maltų migdolų

    • Žiupsnelis druskos

    • 75 ml ledinio vandens

    Kremui:

    • 100 ml kokosų pieno kremo

    • 150 ml grietinėlės

    • 1 šaukštas cukraus miltelių

    • Mėgstamų uogų

    1. Sviestą sukapokite su miltais, maltais riešutais ir druska. Supilkite vandenį ir užminkykite tešlą. 2. Suformuokite diską ir šaldykite šaldytuve mažiausiai valandą. Iškočiokite ir išklokite formą atviriems pyragams. Subadykite tešlą šakute, įklokite kepimo popieriaus ir užberkite sausų pupelių arba žirnių, kad prispaustumėte tešlą, ir kepkite 20 min. Nuimkite balastą ir baikite kepti dar 15 min. 3. Išimkite pyragą, ataušinkite formoje. 4. Kremui išplakite grietinėlę su kokosų pienu ir cukraus milteliais. Sudėkite kremą į pyragą, uždėkite uogų ir išsyk patiekite.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg