top of page

Atsidaro nauja vieta Vilniaus centre: virtuvių įvairovė, kino salė, atsiskaitymas tik kortelėmis

Kitą antradienį, lapkričio 6-ąją, Vilniaus centre duris atveria maistą, gėrimus ir kiną po vienu stogu sutalpinsianti vieta. „Downtown food hall“ ir kino salė „Kino deli“ startuoja su 10 maisto vietų, kai kurios jų – visiškai naujos ir negirdėtos. VMGonline.lt atskleidžia visą maitintojų sąrašą.

Kaip pasakoja naujosios vietos vadovė Lina Klimašauskienė, food hall pirmųjų lankytojų tądien lauks nuo 11 valandos. Specialaus atidarymo renginio nebus, jį suorganizuoti planuojama kiek vėliau.

Vytautės Ribokaitės nuotr.


Atidarymo dieną veiks 10 vietų (sąrašas apačioje), dar trys atsidarys mėnesio viduryje, o viena vieta kol kas yra laisva. Visos jos atrinktos taip, kad kiekviena kavinė siūlytų skirtingą virtuvę ar patiekalą. Todėl visko yra po viena: viena picerija, sušinė ir t.t. Vadovė, kaip ir anksčiau kalbintas projekto autorius Aidas Akcijonaitis, sakė, kad dienos pietūs čia kainuos 5-6 eurus, o vakarienė (su gėrimu) apie 10-12 eurų.

VMGonline.lt jau rašė, kad čia bus galima ne tik pavalgyti, bet ir ateiti pasižiūrėti specialiai atrinktų, daugiausiai europietiškų filmų. Jie 26 vietų kino salėje bus rodomi kasdien. Taip pat salė bus nuomojama privatiems renginiams. Įprasto bilieto kaina suaugusiam – 8 eurai. Kaip ir visur, studentai ir senjorai mokės mažiau.

Kino salėje prie kiekvienos poros krėslų yra po staliuką, kur galima pasidėti maistą ir gėrimus. Vytautės Ribokaitės nuotr.


Atidarymo savaitę bus rodomi šie filmai: „Nico“, „Eime su manimi“, „Maroko istorijos“, „Drugelis“, „Princas žavusis“, penktadienį vyks filmo „Tobulos kopijos“ premjera. Bilietus į seansus galima įsigyti internetu.

„Kai kurie sako, kad esame kaip „Uptown bazaar“ ar „Benedikto turgus“… Sąlyginai galima sutikti, bet mūsų išskirtinumas – turime centrinį barą, prie kurio, manome, kad vyks nemažai veiksmo, atsiskaitymai čia galimi tik banko kortelėmis, nėra krautuvėlių, kur galima nusipirkti produktų. Be to, turime kino salę, todėl žmonės čia gali praleisti visą vakarą – pavakarieniauti ir pažiūrėti filmą“, – teigė vadovė.

Gėrimai iš baro, o maistas iš kavinukių – gurmė kavinių turgus veiks tokiu principu. Žinoma, nedidelį gėrimų pasirinkimą turės kiekviena vietų, tačiau gausiausias tiek alkoholinių, tiek gaiviųjų gėrimų pasirinkimas bus bare.

Maistą siūlys šios 10 kavinių:

Vytautės Ribokaitės nuotr.


Vytautės Ribokaitės nuotr.


Vytautės Ribokaitės nuotr.


Vytautės Ribokaitės nuotr.


Vytautės Ribokaitės nuotr.


Coming soon:

Adresas: Smetonos g. 5, Vilnius

Darbo laikas: I–IV 11:00–21:00, V-VI 11:00–23:00, VII 11:00–17:00.

„Facebook“ paskyra ČIA.

Naujausi įrašai

bottom of page