Arbata „masala“
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Arbata „masala“



2 asm.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 2 cinamono lazdelių

  • 2 purkelių šafrano

  • 1 šaukštelio gvazdikėlių

  • ½ šaukštelio malto imbiero

  • ½ šaukštelio malto kardamono

  • Žiupsnelio grūstų juodųjų pipirų

  • 1 šaukštelio juodosios arbatos arbatžolių

  • 250 ml pieno

  • Cukraus (pagal skonį)

1. Verdančiu vandeniu (250 ml) užpilkite prieskonius ir palikite, kad prisitrauktų – 3–4 min. Suberkite arbatžoles ir dar palaukite 5 min.

2. Viską perkoškite. Pieną užvirinkite, jei galite – jį paplakite. Supilkite plaktą pieną į perkoštą arbatą, jei reikia – pagardinkite cukrumi arba kitokiu saldikliu.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg