Arbata „masala“

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Arbata „masala“


    Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

    2 asm.

    Gaminimas 15 min.


    • 2 cinamono lazdelių

    • 2 purkelių šafrano

    • 1 šaukštelio gvazdikėlių

    • ½ šaukštelio malto imbiero

    • ½ šaukštelio malto kardamono

    • Žiupsnelio grūstų juodųjų pipirų

    • 1 šaukštelio juodosios arbatos arbatžolių

    • 250 ml pieno

    • Cukraus (pagal skonį)

    1. Verdančiu vandeniu (250 ml) užpilkite prieskonius ir palikite, kad prisitrauktų – 3–4 min. Suberkite arbatžoles ir dar palaukite 5 min.

    2. Viską perkoškite. Pieną užvirinkite, jei galite – jį paplakite. Supilkite plaktą pieną į perkoštą arbatą, jei reikia – pagardinkite cukrumi arba kitokiu saldikliu.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg