Apverstas rabarbarų pyragas

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Apverstas rabarbarų pyragas


    Reikia:

    • 500 g rabarbarų

    • 50 g minkšto sviesto

    • 2 šaukštų DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus

    • 100 g miltų

    • 60 g maltų migdolų

    • 1 šaukštelio kepimo miltelių

    • 4 kiaušinių

    • 120 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

    • 80 g sviesto


    Kepimo formą 24 cm gausiai patepkite sviestu ir apibarstykite cukrumi. Rabarbarus supjaustykite riekelėmis. Sudėkite juos į formą.Minkštą sviestą suplakite su cukrumi, palaipsniui įmuškite kiaušinius, o po to įmaišykite miltus, migdolus ir kepimo miltelius. Įberkite žiupsnelį cukraus. Tešlą supilkite ant rabarbarų ir šaukite į orkaitę 30-35 min. 180 °C.Pyragą ataušinkite ir apverskite ant padėklo.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg