Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Apkepti cepelinai su šonine grybų padaže



4 asm.

Gaminimas 15 min.

Kepimas 10-15 min.

Orkaitės t-ra 160 °C


Reikia:

  • 8 vakarykščių cepelinų

  • 200 g karštai rūkytos šoninės

  • 200 g svogūnų

  • 200 g grybų

  • 100 g grietinėlės

  • 100 g grietinės

  • saujelės petražolių ir krapų

  • druskos, pipirų

1. Cepelinus perpjaukite skersai pusiau ir apvyniokite šonine. Pašaukite į iki 160 °C įkaitintą orkaitę kepti 10–15 min.

2. Padažui susmulkinkite likusią šoninę, svogūnus ir grybus. Apkepkite keptuvėje šoninę, svogūnus ir po to sudėkite kepti grybus. Užpilkite grietinėlę ir grietinę. Pavirkite, kol sutirštės, ir sudėkite kapotus žalumynus.

3. Lėkštėje serviruokite padažą ir cepelinus, papuoškite krapais.

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg