Apkepas-salotos su ryžiais, brokoliais ir rūkyta vištiena

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Apkepas-salotos su ryžiais, brokoliais ir rūkyta vištiena


    Reikia:

    • 4 saujų virtų ryžių

    • 1 brokolio

    • 400 g rūkytos vištienos šlaunelių mėsos

    • 1 ropinio svogūno

    • 300 g mocarelos

    • 3 šaukštų sviesto


    1. Kubeliais supjaustykite svogūną ir pakepinkite keptuvėje įkaitintame svieste.

    2. Sumaišykite keptą svogūną su virtais ryžiais, pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite.

    3. Brokolį išskirstykite į žiedynus ir apvirkite pasūdytame vandenyje.

    4. Į kepimo formos dugną sudėkite paruoštus ryžius. Ant jų sudėliokite virtą brokolį, plėšytą vištieną ir užbaikite plėšyta mocarela.

    5. Kepkite 200 °C orkaitėje apie 20 min.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg