Ant duonos: špinatai kataloniškai – su kedrinėmis pinijomis ir razinomis
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Ant duonos: špinatai kataloniškai – su kedrinėmis pinijomis ir razinomis


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

2 asm.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 1 svogūno

  • 2–3 skiltelių česnako

  • Aliejaus (kepti)

  • 50 g geltonųjų razinų

  • 50 g kedrinių pinijų

  • 200 g špinatų

  • Žiupsnelio druskos


  1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Pakepinkite keptuvėje, kol gražiai apskrus. Kartu pakepkite razinas ir kedrines pinijas.

  2. Sudėkite į keptuvę špinatus – jei naudojate mažuosius špinatus, tuomet nereikia smulkinti, o didžiuosius pasmulkinkite. Pasūdykite. Kepkite 3–4 min., kol špinatai apvys.

  3. Patiekite su skrudinta duona.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg