top of page

Angelina Jolie: „Pradėkite nuo svirplių su alumi“

Visuomet spindinti, graži ir atletiška – taip yra kalbama apie amerikiečių aktorę Angeliną Jolie, bet šiuo metu yra labiausiai aptarinėjama tai, kad ji yra per daug sulieknėjusi ir galbūt net serga anoreksija. Bet ir šios apkalbos neprilygo apkalboms, kurias sukėlė įvykis, kai ji vienoje televizijos laidoje mokė savo vaikus valgyti tarantulus, skorpionus ir kitus vabzdžius.

Delikatesus 42 metų aktorė kartu su savo šešiais vaikais ragavo per savo atostogas Kambodžoje, kai ji tuo pačiu pristatinėjo ir naujausią savo filmą. Po atviro prisipažinimo apie skaudžias skyrybas su Bradu Pittu, BBC reporteriui ji papasakojo apie Azijos virtuvę ir tai, kaip reikia pasiruošti vabzdžius.


Iš burnos kyšančios voro kojos Angelinos visai negąsdino. Anot jos, tai mityba, kuri kadaise išgelbėjo žmones, išgyvenančius badą ir karą. Po to ji pripažino pati pirmą kartą paragavusi vabzdžių 2002 metais, kai lankydamasi Kambodžoje įsisūnijo savo vyriausiąjį sūnų. Jeigu kada ragautumėte vabzdžių, aktorė siūlo pradėti nuo svirplių su alumi, o tada pereiti prie tarantulų.



Na, o valgydama įprastą maistą aktorė valgo šešis kartus per dieną labai mažomis porcijomis ir suvartoja vos 600 kalorijų per dieną. Pusryčiams ji valgo košę su kokosų aliejumi, kuri turi baltymų ir vitaminų, bet ne tiek daug kalorijų. Kaip ir kitu paros metu, Angelina valgo kuo liesesnį maistą, o skubėdama alkį malšina baltymų kokteiliais. Aktorė pripažįsta – yra bandžiusi būti vegane, bet jai tai pasirodė neįmanoma dėl didelės meilės raudonai mėsai.





Dar viena žvaigždės aistra – kokio nors produkto manija. Tai pasireiškia tuo, kad pamėgusi sriubą, riešutus, arbatą ar raudonąjį vyną, ji vartos tą produktą tol, kol jis atsibos ir asiras nauja manija. Spėjama, kad paskutinė Angeliną apsėdusi maisto manija buvo susijusi su uogomis, nes savo pietums vieno renginio metu ji pageidavo dubenėlio gervuogių, „goji“ ir „acai“ uogų. Dabar ji laikosi grūdų ir sėklų dietos, kas reiškia, kad ji dar dažniau valgo bolivines balandas, „chia“ sėklas, speltą, grikius, riešutus.





Naujausi įrašai

bottom of page