top of page

Andrius Užkalnis: kodėl ir kaip jis prieš 10 metų ėmė vertinti restoranus? (Laidos įrašas)

Andrius Užkalnis – rašytojas, apžvalgininkas, maisto kritikas, kurio restoranų apžvalgas skaitydami sužinome, ko tikėtis lankantis konkrečiame restorane. Jis papasakos, nuo ko viskas prasidėjo ir kada jam pačiam tas apžvalgas rašyti nėra malonu.

„Labai stengiuosi išvengti restoranų vidutinybių, – sako A. Užkalnis. – Kai šeimininkas sugalvoja, kad nori atidaryti restoraną ir imtis šio verslo. Tokie dažniausiai būna su standartiniu meniu ir yra apie nieką.“

Ką apie restoraną pasako sraigės? Kokį įvertinimą gavę savininkai labiausiai įsižeidžia? Kodėl Kaune nėra nė vieno gero itališko restorano? Kodėl neigiamos apžvalgos nieko nepakeičia? Kodėl Vilnius su savo restoranų kultūra yra rimtas konkurentas didžiausiems pasaulio miestams?


Laidos „Skonio iššūkis“ klausykitės kiekvieną ketvirtadienį, 16.05 val., „Žinių radijo“ eteryje.

Naujausi įrašai

bottom of page