top of page

Anakardžių padažas su bruknėmis


Reikia:

  • 150 g anakardžių

  • 1–2 šaukštų šviežių arba šaldytų bruknių

  • 1 skiltelės česnako

  • 1 šaukštelio medaus arba kitokio saldiklio

  • 1–2 šaukštų citrinos sulčių

  • ¼ šaukštelio aitriosios paprikos

  • Žiupsnelio druskos


• Užmerkite anakardžius šaltame vandenyje nakčiai.

• Ryte nusunkite, sudėkite į trintuvą ir viską sutrinkite. Jei reikia, įpilkite šiek tiek šalto virinto vandens, kad lengviau trintųsi. Kuo galingesnis jūsų trintuvas, tuo glotnesnis bus padažas.

• Sudėkite visus likusius ingredientus ir viską sutrinkite kartu.

• Taip pat galite pridėti mėgstamų prieskoninių žolelių.

Naujausi įrašai

bottom of page