Ančių širdelės su baklažanais
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Ančių širdelės su baklažanais



4 asm.

Gaminimas 35 min.


Reikia:

  • 1 svogūno

  • kelių skiltelių česnako

  • 500 g ančių širdelių

  • 1 baklažano

  • 3–4 šaukštų terijakio padažo

  • žiupsnelio maltos aitriosios paprikos

  • šlakelio aliejaus

  • druskos, juodųjų pipirų

1. Keptuvėje su šlakeliu aliejaus apkepkite pjaustytus svogūną ir česnaką.

2. Sudėkite griežinėliais pjaustytą baklažaną ir širdeles. Kepkite kelias minutes ant didelės kaitros, kol gražiai apskrus.

3. Supilkite terijakio padažą, pagardinkite aitriąja paprika, druska ir juodaisiais pipirais. Patroškinkite apie 25 min., kol suminkštės.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg