Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą
Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą

ALPRO sojų grietinėlės panakota (pannacotta) su ikrais ir rausvojo vyno žele



Reikia:

  • 200 ml sojų grietinėlės ALPRO SOYA CUISINE

  • 6 g želatinos DR. OETKER

  • Druskos

  • SANTA MARIA prieskonių mišinio su žaliosiomis citrinomis ir pipirais

  • 1 šaukštelis žaliųjų citrinų sulčių

  • Žiupsnelis cukraus

  • 1 šaukštelis tarkuotos žaliųjų citrinų žievelės

  • 100 ml putojančio rausvojo pusiau sauso vyno ALITA ROSE

2 šaukšteliai raudonųjų ikrų

1. 4 g želatinos pusvalandžiui užmerkite ALPRO SOYA CUISINE grietinėlėje, o 2 g – rausvajame vyne ALITA ROSE.

2. Pakaitinkite ALPRO sojų grietinėlę, kol ištirps želatina DR. OETKER. Perkoškite.

3. Įberkite druskos, mažą žiupsnelį cukraus, SANTA MARIA prieskonių mišinio su žaliosiomis citrinomis ir pipirais, įberkite dar žiupsnelį tarkuotos žaliųjų citrinų