top of page

Alfas pristato naują šventinių idėjų ir receptų knygą, kurią visi gauna dovanų!


Mes atidarome Kalėdų sezoną! Langas į šventę atvertas jau vakar laidoje #Alfasvienasnamuose, pradėjusioje visą mėnesį truksiantį kalėdinių laidų ciklą, kuriose Alfas gamins skirtingus patiekalus visoms ateinančioms šventėms.

Ir jau vakar po eglute Alfas padėjo dar vieną dovaną Jums – tai nauja virtuali kulinarinė knyga „Alfas vienas namuose. Kalėdos“. Idėjų, įkvėpimo ir šventėms subalansuotų receptų iš jos galėsite „semtis” visiškai nemokamai. Tai jau 11 Alfo Ivanausko kulinarinė knyga.



Pirmoji Alfo online kulinarinė knyga „Alfas vienas namuose“, išleista pavasarinio karantino pabaigoje, sulaukė milžiniško populiarumo – daugiau nei 100 tūkstančių peržiūrų. Paskatintas šios knygos sėkmės šefas sukūrė antrąją knygos dalį, kurioje rasite daugiau nei 100 receptų skirtų gražiausioms metų šventėms: nuo advento laikotarpio iki Naujųjų metų.



Žinote, kaip matuoju, ar mano išleista knyga yra sėkminga? Jeigu bent vienas receptas iš jos apsigyvena Jūsų šventėse – aš laimingas, jeigu jį norite pagaminti ir antrą kartą – tuomet aš pats laimingiausias, o jeigu Jūs man parašote į Instagram, kad mano patiekalas tapo Jūsų šeimos tradiciniu patiekalu – aš žinau, kad tai yra mūsų sėkmė kartu”, – džiaugiasi Alfas Ivanauskas ir atsidėkodamas įteikia kalėdinę dovaną, kurioje įpakuoti” išbandyti ir mėgstamiausi patiekalai, švenčių metu besipuikuojantys ant šefo stalo.



Knygoje „Alfas vienas namuose. Kalėdos” rasite daugiau nei 100 receptų, skirtų gražiausioms metų šventėms: nuo advento laikotarpio iki Naujųjų metų, valgomų dovanų rekomendacijų ir idėjų bei patarimų, kaip, pavyzdžiui, pasigaminti apetitą žadinančias vainikų dekoracijas, iškepti burnoje tirpstantį ančiuką ar žadą atimantį kalėdinį desertą.



Ir nesvarbu, kur būsite: savo telefone, plančetėje ar kompiuteryje – čia visada rasite visą šventinį meniu. Tai knyga, kurios dėka galėsite keliauti po skonių pasaulį.



Skanaus švenčių laukimo! Knygą rasite ČIA


Naujausi įrašai

bottom of page