Aš Ikona pokalbių šou naujas sezonas vmg online

Naujienlaiškis

Ajoli padažas



4 asm.

Gaminimas 45 min.


Reikia:

  • 2 jaunų česnako galvučių

  • 250 g alyvuogių aliejaus

  • 1 šaukštelio neaštrių garstyčių

  • 1⁄2 citrinos sulčių

  • Žiupsnelio druskos

  • Šviežių daržovių patiekti (agurkai, ridikėliai, paprikos, morkos, salierų stiebai, salotų lapai)

1. Česnako galveles kepkite orkaitėje, kol suminkštės, apie 45 min. Kai atvės, išspauskite česnako skiltelių minkštimą.

2. Sudėkite česnaką, aliejų ir garstyčias į plakimo indą. Plakite, kol padažas sutirštės – iš pradžių laikydami plaktuvo kotą labai žemai, o kai padas pradės tirštė , galima palengva kelti trintuvo kotą.

3. Paskaninkite citrinos sultimis ir druska. Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg