AŠ Ikona vmgonline

Agurkų ir pomidorų salsa prie keptos mėsos


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

3-4 asm.

Gaminimas 10 min.

Reikia:

  • 3–4 saldžių pomidorų

  • 3–4 trumpavaisių agurkų

  • ½ saldaus svogūno

  • Ryšelio kalendrų

  • Ryšelio bazilikų

  • 2 šaukštų grūdėtųjų garstyčių

  • 2 šaukštų medaus

  • 4 šaukštų obuolių acto

  • 100 ml aliejaus

  • Žiupsnelio druskos

1. Supjaustykite smulkiais kubeliais pomidorus, agurkus ir svogūną.

2. Susmulkinkite kalendras ir baziliką.

3. Sumaišykite garstyčias, medų, obuolių actą, aliejų ir druską.

4. Visus produktus sumaišykite kartu.


ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg