top of page

Abejingų nepaliekantis lašišos kepsnys, patiektas su smidrais


Lašišos kepsys, smidrai, Alfo receptai, lašišos filė, vmg receptai
Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

4 asm.

Gaminimas 5 min.

Zzz 1 val.

Kepimas 25 min.

Orkaitės t-ra 120 °C/ 220 °C arba vidutiniškai įkaitintame grilyje

Reikia:

  • 600 g lašišos filė

  • 1 pakelio „BBQ Marinade for Fish Ginger, Lemon & Soy“

  • 2 citrinų

  • 300 g smidrų

  • SANTA MARIA padažo „American BBQ Sauce for Fish Spicy Ginger & Lemon“ (kepti ir patiekti)

1. Lašišos filė įtrinkite SANTA MARIA „BBQ Marinade for Fish Ginger, Lemon & Soy“ marinatu. Žuvį palikite šaldytuve 1 val.

2. Vieną citriną supjaustykite griežinėliais, sudėkite į kepimo formą, ant citrinų sudėkite žuvį ir kepkite 20 min. Po to padidinkite kaitrą, patepkite žuvį SANTA MARIA padažu „American BBQ Sauce for Fish Spicy Ginger & Lemon“ ir dar kepkite 5 min.

3. Kepant grilyje, pamarinuotą lašišą dėkite ant aliejumi pateptų grotelių ir kepkite apie 20 min. Antrą citriną perpjaukite pusiau ir iškepkite ant grotelių.

4. Patiekite su keptais arba garintais smidrais ir SANTA MARIA padažu „American BBQ Sauce for Fish Spicy Ginger & Lemon“.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page