AŠ Ikona vmgonline

Abejingų nepaliekantis lašišos kepsnys, patiektas su smidrais


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

4 asm.

Gaminimas 5 min.

Zzz 1 val.

Kepimas 25 min.

Orkaitės t-ra 120 °C/ 220 °C arba vidutiniškai įkaitintame grilyje

Reikia:

  • 600 g lašišos filė

  • 1 pakelio „BBQ Marinade for Fish Ginger, Lemon & Soy“

  • 2 citrinų

  • 300 g smidrų

  • SANTA MARIA padažo „American BBQ Sauce for Fish Spicy Ginger & Lemon“ (kepti ir patiekti)

1. Lašišos filė įtrinkite SANTA MARIA „BBQ Marinade for Fish Ginger, Lemon & Soy“ marinatu. Žuvį palikite šaldytuve 1 val.

2. Vieną citriną supjaustykite griežinėliais, sudėkite į kepimo formą, ant citrinų sudėkite žuvį ir kepkite 20 min. Po to padidinkite kaitrą, patepkite žuvį SANTA MARIA padažu „American BBQ Sauce for Fish Spicy Ginger & Lemon“ ir dar kepkite 5 min.

3. Kepant grilyje, pamarinuotą lašišą dėkite ant aliejumi pateptų grotelių ir kepkite apie 20 min. Antrą citriną perpjaukite pusiau ir iškepkite ant grotelių.

4. Patiekite su keptais arba garintais smidrais ir SANTA MARIA padažu „American BBQ Sauce for Fish Spicy Ginger & Lemon“.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg