top of page

A. Ivanauskas ir R. Širvinskas-Makalius tapo naujojo projekto pilotais

Metų pradžioje užsiminę apie bendrą projektą, keliautojas Rimvydas Širvinskas-Makalius ir VMG idėjinis lyderis Alfas Ivanauskas lėktuve pristatė savo naujausią kūrinį – kelionių žurnalą.

Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


„VMG dar kartą pateisino savo, kaip vienų kūrybiškiausių leidėjų Lietuvoje, vardą. Žurnalas yra toks, apie kokį ir svajojome: išskirtinis, stilingas ir inovatyvus. Į jį sudėjome geriausius kelionių pasiūlymus, įdomiausias kryptis, įkvepiančias istorijas, patarimus besiruošiantiems savaitgalio išvykai ar gyvenimo kelionei į tolimus kraštus“, – pasakoja žurnalo vyr. redaktorius R. Širvinskas.

Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


Pasak A. Ivanausko, šis žurnalas mėgstantiems keliauti bus kaip visažinis kelionių bičiulis. Su juo atsivers ne vienos durys, kurios dažnai būna uždarytos – pasaulį pamatysite ne tik pro keleiviams skirtą liuką, bet taip, kaip jį mato pilotai. Be to, nebereikės eikvoti laiko informacijos paieškoms internete – nuo šiol viską, ko reikia kelionei, rasite vienoje vietoje:

Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


„Sukūrėme žurnalą ne tik nuolat keliaujančiam žmogui, bet ir tam, kuriam patinka skaityti apie keliones. Turėdami šį leidinį į kelionę galėsite leistis ir likdami namuose – užteks išsirinkti patinkantį receptą. Norime jums padovanoti nuotykius kiekvieną dieną!“

Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


„Makaliaus“ ir VMG komandos nuolat keliauja, todėl mes žinome, kad nuotykiai prasideda ne lėktuvui nusileidus, o jau pradėjus rinktis kelionės kryptį ar net tada, kai vos kyla pirma mintis apie atostogas. Žurnalas bus naudingas tiek keliaujantiems po vieną, tiek su pora ar visa šeima“, – apie naująjį leidinį sako A. Ivanauskas, kurio vadovaujama VMG įmonė taip pat leidžia gyvenimo būdo žurnalą „Ikona“ ir kulinarinius VMG žurnalus bei „Verdu ir kepu“.

Pirmieji žvilgtelėkite į žurnalo vidų! Jį galite rasti mūsų e-parduotuvėje.


Naujausi įrašai

bottom of page