Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis ir rytietiškais prieskoniais



4 asm.

Gaminimas 45 min.


Reikia:

  • 200 g jautienos faršo

  • 1 ropinio svogūno

  • 3 skiltelių česnako

  • 1 aitriosios paprikos

  • ½ l sultinio

  • 300 g luptų pomidorų savo sultyse

  • 300 g konservuotų pupelių aitriajame padaže „Bonduelle“

  • 10 marinuotų pievagrybių „Bonduelle“

  • druskos, pipirų

  • po žiupsnelį malto kardamono, cinamono ir anyžiaus

1. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinkite smulkintą svogūną ir česnaką. Suberkite jautienos faršą ir maišydami kepkite, kol mėsa gražiai apskrus. Pagardinkite smulkinta aitriąja paprika.

2. Į puodą suberkite keptą mėsą, supilkite pomidorus ir sultinį. Ant lengvos ugnies patroškinkite apie pusę valandos, supilkite pupeles, pagardinkite druska, pipirais, kardamonu, cinamonu ir anyžiumi.

3. Galiausiai sudėkite smulkintus marinuotus pievagrybius ir baikite virti.

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg