Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

5 skaitomiausieji: nuo tobulų cepelinų iki Cezario salotų klasikos

Tai buvo savaitė, kai džiaugėmės žiema taip, kaip, regis, tik vaikystėje mokėjome. Bet, pasirodo, nei slidinėjimo, nei čiuožinėjimo, nei sniego mūšių ar besmegenių lipdymo įgūdžiai niekur nedingsta. O sugrįžę iš sniego pusnų ir kalnelių kepėme ir virėme jaukiausią sezoninį maistą.

Ką skaitėte šią savaitę?


Tinklaraščio „Šaukštai|ne|popiet" kūrėja Jolanta yra įkvepiantis pavyzdys, kad niekas niekada nėra per vėlu, o įkvėpimas, intuicija ir nuoširdus noras sukurti kažką nuoširdžiai kokybiško kartais svarbiau net už žinias. Kaip teisininkė tapo, pačios Jolantos žodžiais, virtuvės saviveiklininke, maisto blogere, kuri kasdien sulaukia vis didesnio dėmesio, skaitykite straipsnyje „Iškepti tortą man svarbiau nei pasidaryti manikiūrą"



Šią savaitę portalo virtuvė kvepėjo stintomis ir skaniai paspirgintais spirgučiais. Stintomis, nes kada, jeigu ne dabar, o sotieji cepelinai tobulai tinka tokiai žiemai, kokia galėjome pasidžiaugti: su daug sniego ir daug šalčio. Ta proga Alfas Ivanauskas pasidalino 9 taisyklėmis, kurių laikantis cepelinai bus ne tik tobuli, bet ir su vadinamąja razinka.



Blyneliai yra ne tik pusryčių karaliai – jie gali užvaldyti net mūsų mintis ir tapti svajonių taikiniu. Laidoje #Alfasvienasnamuose Alfas kepė kaip tik tokius – puručius sklindžius su kreminiu varškės įdaru Neįmanoma atsispirti. Receptas yra čia.



Tarp visų laikų ieškomiausiu #vmgonline receptų neabejotinai yra Cezario salotos. Atrodytų, visai neįmantrios ir nesudėtingos gaminti, tačiau tiesa ta, kad labai dažnai gaminamos neteisingai. Tad primename klasikinį receptą.



O kad namuose būtų jaukiau ir ramiau, kepkite. Ne tik „privalomuosius" kepinius pietums ar vakarienei, bet ir tuos nebūtinus, bet jaukius ir slapta visų laukiamus. Šiam savaitgaliui siūlėme mielinį vyniotinį su aviečių įdaru. Skanaus!




Iki skanaus!


ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg