top of page

5 skaitomiausi savaitės straipsniai: padažai salotoms, lauko kepsniai ir iškilmingos vakarienės!

Be 5 minučių pavasaris, todėl traukia viskas, kas žalia, saulėta, gaiviai vėjuota ir pilna paukščių čiulbėjimo! Nuostabus metas, kai valgydami pusryčių sumuštinį ir žiūrėdami pro langą, kasdien esame liudininkai vis didesnių pasikeitimų!


Alfas Ivanauskas, skaitomiausi straipsniai

Pavasaris kvepia ir salotomis! Gardi salotų kompozicija – svarbu, tačiau geras padažas – dar svarbiau. Jis arba sugadins tobulybę, arba pakels ją į dar aukštesnį lygį.

Alfo Ivanausko patarimai, kaip sumaišyti tobulą padažą yra čia.

padažas salotos, receptas

Dar turite pačių raugtų raugintų kopūstų? Vasaris yra jų metas! Jeigu raugintų kopūstų sriuba yra ir Jūsų viena mėgstamiausių, išbandykite sriubos be mėsos, bet su grybais receptą. Tik grybus ir svogūnus kepkite, o ne troškinkite. Patiks visiems. Receptas čia.

raugintų kopūstų sriuba, receptas

Į lauką! Laukas, ugnis ir ant karštų žarijų varvančios mėsos sultys. Kas gali būti geriau? Jau pakvietėme jus atidaryti grilio sezoną anksčiau! 4 skaniausi kepsninėje keptos mėsos receptai yra čia.

kepsniai, šašlykai, grilis, receptai

Antradieniais #vmgonline feisbuko profilyje rengiame apklausą. Praėjusios savaitės apklausoje triumfavo kepti varškėčiai. Ta proga priminėme 4 skirtingų skonių keptų varškėčių receptus. Jie yra čia.

kepti varškėčiai, receptai

Rytoj, pirmadienį, planuojama iškilmingesnė bendra vakarienė, Alfas gamins vištienos vėrinukus su daugybe skirtingų padažų: bus galima žaisti ir mėgautis! Nesikuklinkite ir prisijunkite. Daugiau apie tai čia.

Alfas Ivanauskas, Alfas vienas namuose

Iki skanaus!



Naujausi įrašai

bottom of page