top of page

5 skaitomiausi savaitės straipsniai: nuo naminių ledų iki grilyje gaminto tinginio!


Mes žinome, ką Jūs veikėte praeitą savaitę. Bandėte išgyventi karštį, tiesa? Gaivinotės upėmis, ežerais, ledais ir kondicionieriais automobiliuose. Planavote skanius vasaros maršrutus. Portalo www.vmgonline.lt komanda veikė beveik tą patį:



Laiką leidome ir daug gaminome gamtoje. Alfo Ivanausko nauja kulinarinė laida VIENAS GAMTOJE renka Jūsų simpatijas mainis į neraliausius patiekalus, kuriems pagaminti reikia visai nedaug: saulės, vėjo, griliaus ir keletos ingredientų. Šią savaitę mėgavomės grilio tinginiu, gaivinančia mangų sriuba, burgeriu su paukštiena ir keptais persikais ir grilyje kepų dešrelių salotomis.



Gaminome ledus, nes tikrai nebus geresnio laiko išbandyti geriausius naminių ledų receptus. Kartais jie pakeičia ir pietus bei vakarienę.



Domėjomės, ką valgo pasaulis. Straipsnis apie 50 skaniausių pasaulio patiekalų - tarsi mini kelionė aplink pasaulį Ir net sufleris jūsų svajonėms: kur norėtumėte nukeliauti, kad paragautumėte, ko dar neragavote?




Mėgavomės salotomis. Vasaros sezono favoritės - lengvos, žalios ir traškios salotos. Kaip tik tokias laidoje SKONIO IŠŠŪKIS gamino Dovilė Filmanavičiūtė. Išbandykite, avokadų padažas yra tiesiog pribloškiantis: Žalios, gaivios, traškios: salotos su vištiena ir avokadų padažu




Ir, žinoma, mėgavomės kava, nes… koks atostogų rytas arba rytas prie jūros be jos aromato? Tiesa, vasarą karštą kavą vis dažniau keičia šalta. Čia rasite receptus kavos su ledukais ir minkštais ledais - patikėkite, neįmanoma atsispirti. O ir nereikia, nes vasara - tai laikas sau!




Tai buvo skaitomiausi savaitės straipsniai. Kad ir ką veiktumėte, kviečiame susitikti ir kitą savaitę: nes mėgautis reikia skaniai!


Tad IKI SKANAUS!


Naujausi įrašai

bottom of page