top of page

5 skaitomiausi šios savaitės straipsniai


Kol pasaulis maišo pragaro ingredientų pilnus katilus, tikimės, kad Jūsų virtuvėse vis dar sezoninė rutina ir taika. Atminkite svarbiausią taisyklę dėl skonio nesiginčijama, o skirtingos nuomonės į receptų aprašus neįtraukiamos: ten turėtų patekti tik kulinariniai faktai. Todėl gyvenkime draugiškai ir kuo skaniau!


Ką labiausiai skaitėte šią savaitę?



Kasdien ledų!" Su tokiu iššūkiu pasitikome karščiausią rugpjūčio savaitę ir tikrai nesigailime. Tikimės, kad jūs dėl to džiaugiatės, iššūkį priėmėte ir galite pasidalinti nuomone apie ledų tortą „Aliaska“, naminius jogurtinius ledus su braškėmis ir šilauogėmis, instagramo aplodismentų ir patiktukų" vertus kakavinius ledus su granola ir kitus vėsinančius savaitės pasiūlymus.


Įdomios asmenybės visada sukelia bangą", net jei kalba ne apie skandalus, o tik apie ...pusryčius. Žmogus, apkeliavęs turbūt visą pasaulį ir maišęs maisto pilnus puodus kone viso pasaulio virtuvėse, Merkinės muilo fabrike šią vasarą atidaręs unikalų lauko restoraną, portalui papasakojo apie savitus pusryčių ritualus. Pavyzdžiui, kad niekada negeria kavos neišgėręs arbatos. Kokie buvo keisčiausi, romantiškiausi žurnalisto, keliautojo Vytaro Radzevičiaus kada nors valgyti pusryčiai? Skaitykite: Romantiškiausi Vytaro Radzevičiaus pusryčiai – šviežios austrės ir šaltas šampanas!


Vasara kvepia ne tik šviežutėlėmis uogomis ir daržovėmis, bet ir namuose keptais blynais. Nes kada, jeigu ne atostogaudami, prisilepinsime jais iki soties? Kvepia blynais! 16 patarimų, kaip iškepti ploniausius ir švelniausius lietinius



Agnė ir Martynas – šeima, kuri galima sakyti, prasidėjo virtuvėje. Pasimatymus jie romantiškai leido gamindami maistą virtuvėje, piršlybos įvyko virtuvėje, paskutines valandas iki vestuvių, savaime suprantama, leido virtuvėje gamindami desertus būsimai puotai. Jie ir toliau kasdien susitinka virtuvėje: kur verda, kepa, kuria, eksperimentuoja ir fotografuoja patiekalus savo jau dviejų sulaukusiam „vaikui" – tinklaraščiui 2virėjai.lt




Nors jau galima užuosti artėjantį rudenį, griliams dabar pats darbymetis! Laidoje ALFAS VIENAS GAMTOJE Alfas Ivanauskas vieną po kito gamina įdomiausius ir netikėčiausius grilio patiekalus, kad vasaros likutis būtų pilnas skonių ir atradimų! Šią savaitę Alfas ruošė: vasariškas salotas su vištienos iešmeliais ir „steiką“ su marinuotais grybais ir feta įdarytus pipirus su šonine ir šalavijais ir ant grilio keptas vaisių salotas.




Iki skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page