top of page

24 valandas truksiantis kulinarijos šou jau netrukus: kokias paslaptis jame išduos garsenybės?

Rekordo sieksiantis realybės šou „Kulinariniai triukai“ startuos jau visai netrukus, 18 val. Jo metu Alfas Ivanauskas įrodys, kad virtuve gali tapti bet kas – laivas, traukinys ar net motociklas. Praeitą savaitę pasitreniravęs gaminti oro balione VMG idėjinis lyderis metė iššūkį pats sau ir gamins pačiose netikėčiausiose vietose. Į jas jis kvies garsius Lietuvos žmones, medikus ir įdomiausių profesijų atstovus.

Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


Laidos, kuri startuos jau šiandien, 18 val., portale VMGonline.lt, pradžioje žiūrovai išvys Alfą Ivanauską kartu su politiku, buvusiu Vilniaus meru, žurnalistu Artūru Zuoku plaukiojančius laivu Nerimi nuo Karaliaus Mindaugo tilto iki Baltojo tilto ir gaminančius laive. Alfui tai bus nauja patirtis ir pirma pažintis su laivo virėjo – koko – specialybe. O kaip Artūrui Zuokui seksis įveikti Alfo Ivanausko paruoštus iššūkius plaukiant Nerimi? Ir ar išdrįs jis atsakyti į visus klausimus, net kai paklausime, kur jis mėgsta išleisti pinigus?

Algio Kriščiūno nuotr.

Algio Kriščiūno nuotr.


Padedamas aktorės, televizijos laidų vedėjos ir rinkodaros specialistės Indrės Stonkuvienės, Alfas ryšis dar vienai avantiūrai – atidaryti virtuvę… malūnsparnyje! Penktadienį, 15.35 val., nuo aikštelės prie Baltojo tilto pakils malūnsparnis, kurio viduje kelių šimtų metrų aukštyje bus gaminama tikra ispaniška gaspačo sriuba. Kad nebūtų per maža, „Virtuvės mitų griovėjų“ vadas aplankys ir baikerius iš klubo „Big Gang MC“, kurie pasitiks Alfą Kaune ir pasodins jį ant vieno iš motociklų. Juk Kaunas jau įrodė, kad sugeba įspūdingai pasveikinti vilniečius! O Alfas svetingiesiems baikeriams atsilygins paruošdamas pietus ir sugriaudamas vieną kitą mitą apie griežtą baikerio įvaizdį. Iš Kauno Alfas grįš traukiniu, kurį pavers mini virtuve ir gamins išskirtinius patiekalus traukinio keleiviams.

Realybės šou svečių sąrašas šiomis spalvingomis asmenybėmis nesibaigia. Plastinių operacijų chirurgas Darius Jauniškis, urologas Albertas Čekauskas, psichiatras Algirdas Dambrava („Baltijos-Amerikos klinika“) suteiks išskirtinę progą gauti atsakymus į klausimus, kuriuos įprastai gali būti drovu užduoti sėdint jų kabinete. Ką daryti, jei naktį užpuola žvėriškas apetitas, tačiau neturite jėgų net meilės žaidimams su savo antrąja puse? Ar maistas gali išgelbėti pasaulį, na, bent jau dviejų žmonių asmeninį gyvenimą? Kaip padėti sau, jei naktį praleidote dirbdami, o ryte turite būti žvalūs ir kibti į darbūs? Praktiški atsakymai į gyvenimiškus klausimus be jokių išvedžiojimų laukia jūsų. Po naktinių pokalbių pavargusį Alfą jogos mokytoja Lina Paulauskaitė iš Jolantos Verseckaitės sporto studijos privers pirmą kartą gyvenime užsiimti joga – visi nekantraudami laukia, kokią pozą iš jo suraitys jogos mokytoja ant kilimėlio!


Laura Vagonė

Į realybės šou filmavimą atvykusi Agnė Pačekajė, portalo www.vmgonline.lt vyr. redaktorė, rašytoja jums papasakos, kaip portale www.vmgonline.lt gimsta tokio temos kaip, cituojame: INTYMU IR SVARBU: 7 MAISTO PRODUKTAI SVEIKAI IR LAIMINGAI MAKŠČIAI, o viena garsiausių vestuvių planuotojų Laura Vagonė išduos, ar pabėgusi nuotaka būna tik filme? Ką šiais laikais veikia jaunieji savo pirmąją naktį? Ir kodėl Sicilijoje susituokti pigiau nei Lietuvoje?! Gabija Enciūtė, gyvūnų teisių aktyvistė, ir Paulius Janušas, restorano „Alive“ šefas, atidengs širmą nuo mistifikuojamos vegetarų temos ir pasiūlys puikių receptų. Nepamirškime ir nuodėmių. Gintautas Jašinskas, MV vyno ekspertas, negailės patarimų, kaip išsirinkti vyną ir kaip jį derinti su maistu, kad jūsų draugai išsižiotų iš nuostabos matydami prieš save tikrą vyno ekspertą.

Kerniaus Pauliukonio nuotr.

Kerniaus Pauliukonio nuotr.


Elžbieta Monkevič, žurnalo „Verdu ir kepu“ vyr. redaktorė, kas kelis mėnesius visiems padovanojanti daugiau nei 140 receptų ir skanių idėjų žurnale „Verdu ir kepu“, šį kartą bus ypač atvira. Nė viena šiame žurnale esanti maisto nuotrauka nėra perkama – visi patiekalai yra meistriškas Elžbietos rankų darbas, paremtas daugiau nei 30 metų patirtimi. Ir jei po Elžbietos pamokų jūsų vaikas vis tiek atsisakys valgyti daržoves ar kreivai dirsčios į mėsą, patarimais pagelbės psichologė Ramunė Murauskienė.

Nepražiopsok nė vienos Lietuvoje pirmą kartą vykstančio šou detalės. Žiūrėk gyvai portale vmgonline.lt vykstančią laidą „Kulinariniai triukai“ jau šiandien, nuo 18 val.! Apie kitas šou pasirodysiančias žvaigždes skaityk ČIA.

Naujausi įrašai

bottom of page