2 padažai kepsniams: raudonasis ir žaliasis „chimichurri"
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

2 padažai kepsniams: raudonasis ir žaliasis „chimichurri"



Raudonasis chimichurri


Reikės:

  • 1 didelio ryšelio petražolių

  • 1 didelio ryšelio kalendrų

  • 2–3 šakelių mėtų

  • 5–6 svogūnų laiškų

  • 2 skiltelių česnako

  • 1 nedidelės vidutiniškai aitrios raudonosios paprikos

  • 1 saldžios raudonosios paprikos

  • 50 ml alyvuogių aliejaus

  • 1 nedidelės citrinos sulčių

  • 1 šaukštelio šviesiojo sirupo arba miltelinio cukraus

  • Druskos (pagal skonį)

1. Nuskabykite žolelių lapelius.

2. Sudėkite žoleles, česnaką bei paprikas į elektrinį smulkintuvą ir susmulkinkite iki vientisos masės.

3. Supilkite aliejų, citrinos sultis ir sudėkite sirupą, išmaišykite ir pasūdykite.

4. Gautą padažą patiekite su kepsniais.


Žaliasis chimichurri

  • 1 didelio ryšelio petražolių

  • 1 didelio ryšelio kalendrų

  • 2–3 šakelių mėtų

  • 2–3 šakelių raudonėlio

  • 1 šalotinio svogūno

  • 4 skiltelių česnako (arba pagal skonį)

  • 2 nedidelių vidutiniškai aitrių paprikų

  • 50 ml alyvuogių aliejaus

  • 1 nedidelės žaliosios citrinos sulčių

  • Druskos (pagal skonį)

1. Nuskabykite žolelių lapelius.

2. Sudėkite žoleles, česnaką bei paprikas į elektrinį smulkintuvą ir susmulkinkite iki vientisos masės.

3. Supilkite aliejų, žaliosios citrinos sultis, išmaišykite ir pasūdykite.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg